torsdag 11 december 2014

Checkat in på det stooora planet

Wow!

Med fem minuter till godo hann vi till gaten. Det blev allt lite stressigt och det blev inte bättre av att vi blev tvungna att passera ytterligare en säkerhetskontroll. Här var de betydligt noggrannare än på Landvetter och Agnes, Arons, Viktors och min väska fick en extra genomgång. Aron blev tvungen att dumpa en liten vattenpistol som han packat ner i sitt handbagage.

Wow!

För första gången i livet sitter vi i ett transatlantiskt plan. Ett Boeing 777. Familjen Zettervall är vederbörligen imponerad.

Det första vi fick se när vi klev ombord var första klass. Alla förstaklasspassagerare har ett eget litet krypin. Så coolt!

Sen kom vi fram till våra platser. På varje säte låg det ett litet paket med en filt, ett par hörlurar, en tandborste och tandkräm. Och vill man är det bara att säga till en flygvärdinna så får man ett par sockar och en ögonbindel.

Barnen har slagit på sina små TV-skärmar och botaniserar bland över 100 filmer, många nya filmer som tex "Dawn of the Planet of the Apes", "Edge of tomorrow" och "Guardians of the Galaxy".

Nu far vi snart upp i det blå. Jag lär se på film så mycket jag orkar!