fredag 9 januari 2015

KFC

Det här var inget för mig.
En stor burk med kycklingben, klubbor, vingar och andra suspekta delar. Jag är inte alls förtjust i att sitta och pilla och gnaga och dra köttet från benen med tänderna.

Men de kryddade potatisklyftorna var goda, coleslawen var riktigt god och de små varma sconesen som låg högst upp i burken med kyckling var helt fantastiskt goda.

Nu har vi testat Kentucky Fried Chicken också. Men vi har anledning att återvända till USA för vi har många matställen kvar att beta av.
Svärmor Viola har uttryckt en viss oro för våra midjemått, och det ska bli spännande att se hur vi klarat oss under resan. Vi vägde in oss innan vi for, så rapport kan avläggas vid hemkomsten.

Området vi hamnade i på vår jakt efter restaurangen som Viktor satt högst på listan över måste-upplevas hör uppenbarligen till de lite mer osäkra. Disken där man beställer var täckt med skottsäkert glas och maten sköts ut genom en liten lucka. Irma kommentarede:
-Jag känner mig inte riktigt trygg här.
Utanför ingången hängde några hårda typer men ändå längtade vi snart ut till den 27-gradiga värmen för att slippa kylan och draget från den högt ställda AC:n.