söndag 4 januari 2015

Taco Bell

Söndagslunchen har avnjutits på Taco Bell. Viktor har bestämt att introducera kedjan i Lidköping. Han har också bestämt att vi ska äta här två, nej tre, nej sju gånger till innan vi åker hem.


Nästan alla restaurangkedjorna i Florida har byggnader som ser likadana ut oavsett vilken gata man hittar dem på. Taco Bell är inget undantag.


Faktum är att det var väldigt gott! Jag åt en nachotallrik med bönröra, köttfärs, tomater, cheddarsås och creme fraiche. Niclas tog en burrito med biff och barnen var sin beefie cheddar crunchy wrap.

Redy to order!

Nachotallrik

Nöjd Viktor.

Likaledes nöjd Irma.


På förmiddagen har Niclas och barnen tampats med Atlantens vilda vågor tillsammans med magbrädan de köpte i går. Lite poolbad blev det nog också.
Jag stannade kvar i lägenheten och tog ut kort till gamla blogginlägg. Om nätet så tillåter kanske det kan bli en fotouppdatering endera dagen.

När vi nästan ätit klart kom Sjömarks instudsande på Taco Bell. Jag hade slängt iväg ett meddelande till Mikael om var vi skulle luncha. De skulle egentligen träffa en kompis till honom men kompisens bil hade gått sönder så det fick bli på eftermiddagen i stället.

Det var härligt att se att Alma var pigg igen. I går hade hon ett verkligt magras och åt bara chips och salta kex för att skona flimmerhåren.

När vi lämnade restaurangen kom Niclas i samspråk med en välbyggd afroamerikan. Mannen började med att önska gott nytt år och kommenterade sedan vilken ståtlig son vi har. Han kunde inte förstå att Viktor bara är 15 år. Om vi har råd att göda honom ordentligt var mannen övertygad om att han kommer bli en framstående basketspelare.
Det krävs nog mer än mat om vi ska lyckas få Viktor börja spela basket...