lördag 3 januari 2015

The New Miami Subs and Grill

Tre kloka huvuden försöker räkna ut hur många, och vilka mynt parkeringsmätaren ska matas med.

I kväll har vår familj åkt till Las Olas och promenerat en stund utmed denna vackra boulevard med alla sina kanaler, där det ligger en stor saftig båt utanför varje stor saftig villa.

Saftig villa.

Saftig båt.

En av de otaliga kanalerna. Det hade varit jätteroligt att titta på villor och båtar från vattenvägen och det går att lösa ett dagspass och åka vattentaxi hela dagen för att se mer, men vi prioriterade bort det till förmån för andra utflykter.


Vi promenerade i skymningen och lät oss imponeras av alla vackra, välskötta villor.


Månsken över Las Olas.


Och så var det här med middag. När menyerna visar maträtter som kostar över 20 dollar så blir man helt enkelt inte så sugen.
Det fanns gott om restauranger med mysiga uteserveringar utmed kanalerna men vi dissade samtliga och letade reda på ett billigare ställe på en mindre populär gata.
New Miami Subs and Grill hette det och verkar va en kedja.



Niclas åt gyros och barnen fish and chips. Jag var mest törstig. Nästa gång ska jag komma ihåg att beställa dricka utan is. Det var över halva glaset med is och både cocacola och sprite hade en otrevlig bismak av klor. Mikael och Sara berättade tidigare i dag att det var samma sak med drickan på Wendys.